Terug naar overzicht

Het vertrouwen breidt uit naar Kortrijk

Met grote trots kondigen wij de opening aan van onze derde vestiging in het hart van Kortrijk. Een locatie die de stedelijke dynamiek perfect combineert met de warme, gastvrije sfeer van een dorp. Deze strategisch gekozen plek, gelegen tussen de iconische Broeltorens en de verlaagde Leieboorden, is een droom voor iedere jonge professional in de vastgoedsector en de echte Kortrijkzaan. Wie zou niet willen werken in zo'n prachtige stad?

Een nieuw hoofdstuk onder leiding van Louis Van Haecke

De nieuwe vestiging staat onder leiding van Louis Van Haecke, een veelbelovende vastgoedmakelaar met een indrukwekkend parcours binnen onze groep. Tijdens zijn stage viel Louis al op door zijn uitzonderlijke talent, en sindsdien heeft hij in korte tijd een solide reputatie opgebouwd. Zijn scherpe inzichten en passie voor vastgoed, gecombineerd met zijn grondige marktkennis, maken hem de ideale kandidaat om deze nieuwe uitdaging aan te gaan.

De afgelopen jaren heeft Louis zich ontwikkeld tot een onmisbare schakel binnen Bricx. Zijn toewijding aan klanttevredenheid, zowel in de verkoop als in de verhuur, sluit naadloos aan bij de kernwaarden van ons bedrijf. Het moment is nu aangebroken voor Louis om niet alleen verder te groeien, maar ook om het succes van ons nieuwe kantoor in Kortrijk van dichtbij vorm te geven en te leiden.

Waarom Kortrijk?

Onze keuze voor Kortrijk is geen toeval. Met deze nieuwe vestiging versterken we onze positie in West-Vlaanderen, waardoor we de regio nog beter en efficiƫnter kunnen bedienen. Elk van onze kantoren heeft zijn eigen unieke aanpak, maar we delen dezelfde kernwaarden: transparantie, persoonlijke service en een sterke focus op resultaat. Door strategisch te investeren in verschillende locaties, kunnen we inspelen op de specifieke behoeften van onze klanten en tegelijkertijd de vertrouwde kwaliteit bieden die ze van ons gewend zijn.

We kijken ernaar uit om deel uit te maken van de vastgoedmarkt in Kortrijk en bij te dragen aan de ontwikkeling en groei van deze bruisende stad. Iedereen is van harte welkom in ons nieuwe kantoor, waar wij klaarstaan om te ondersteunen bij alle vastgoedvragen en -behoeften.

De koffie staat klaar!

Vragen of zorgen?
we staan 24/7 klaar
om je te helpen

© 2024 Bricx
design newdays - development kubrick
Bricx maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.
gratis schatting