banner

Deel dit artikel:

Heb jij één van onze vastgoedmakelaars al ontmoet? Of misschien spotte je onze home ambassadors al eens via Instagram, TikTok, Facebook of via een bord langs de weg? Kom hier te weten hoe een dag van een makelaar bij Bricx eruitziet.

7u30

Tijd om op te staan en aan een nieuwe boeiende dag te beginnen!
Starten doe ik met een verfrissende douche, daarna trakteer ik mezelf op een stevig ontbijt. Terwijl bekijk ik of er nieuwe panden te koop zijn geplaatst in mijn regio, zo heb ik meteen een goed zicht op de immomarkt.
Daarna spring ik in de auto richting het Bricx kantoor.

9u

De werkdag begint op kantoor met een korte interne vergadering samen met de collega’s. We wisselen onze ervaringen uit bij een ochtendkoffie.

9u30

Samen met onze fotografe rij ik naar een woning die binnenkort te koop komt. Terwijl de fotografe bezig is met het prachtig in beeld brengen van de woning, zit ik nog even samen met de verkopers om enkele puntjes te doorspreken. Hierna zet ik me 100% in voor een filmpje over de woning dat zal getoond worden op onze social media kanalen.

10u30

Tijd om te vertrekken naar een volgende woning, ditmaal voor een schatting. De dag voordien ben ik reeds langs geweest bij de gemeente om alle juiste informatie te verzamelen voor de eigenaar. Ons kantoor staat dan ook gekend voor een correcte waardebepaling.

11u30

Eventjes tijd voor administratie.
De nieuwe dossiers en verkochte woningen van de voorbije dagen invoeren in onze software, mijn mailbox checken …

12u30

Smakelijk!

14u

Afspraak op locatie.
Na de lunch zorg ik dat ik op tijd vertrek naar mijn volgende afspraak.
De eigenaars geven mij een rondleiding in hun woning, ik kijk en luister zeer aandachtig. Daarna licht ik onze manier van werken toe. Na dit eerste persoonlijk kennismakingsgesprek plannen we een vervolggesprek in bij ons op kantoor. Na het tekenen van de samenwerkingsovereenkomst wordt het dossier opgestart en gaan we samen voor een vlotte verkoop.

15u30

Ondertekening van het compromis.
Ik ontvang beide partijen, koper en verkoper, bij ons op kantoor en we overlopen samen het compromis.
Geen vragen meer? Alles duidelijk? Dan mag er getekend worden door beide partijen en rest mij alleen nog hen van harte proficiat te wensen! We heffen samen het glas op deze grote stap en ik deel nog enkele leuke attenties uit. Twee super tevreden partijen, altijd fijn om een dossier zo af te sluiten.

18u

Een drukke bezoekavond voor de boeg!
Deze avond sta ik in voor bezoekmomenten op twee verschillende locaties.
Ik geef de kandidaat-kopers een rondleiding, alles verloopt vlot en uiteindelijk krijg ik voor beide panden een goed voorstel binnen. Leuk om de werkdag mee af te sluiten!
Dezelfde avond neem ik telefonisch contact op met de eigenaars om hen op de hoogte te brengen van de voorstellen.

20u30

Mijn maag begint te knorren, tijd om iets lekkers te eten.
Na het avondmaal check ik nog een laatste keer mijn mails.
Daarna is het tijd voor wat ontspanning.

23u30

Slaapwel!