Bij Bricx weten we hoe we een huis moeten verkopen. Doorheen de jaren verzamelden we heel wat expertise waardoor we de perfecte partner zijn voor het kopen/verkopen of huren/verhuren van een woning. Onze stijl is no-nonsense: geen probleem zonder oplossing, geen vraag zonder antwoord. Dankzij onze klare taal en communicatie weten onze klanten wat ze kunnen verwachten en wat wij voor hen zullen betekenen. Hieronder meer details over onze nauwgezette aanpak.

benieuwd naar ons aanbod?

ontdek alle panden
ONS TEAM

your home ambassadors

Onze gedreven makelaars weten alles over elk pand en gaan tot het uiterste om de juiste koper te koppelen aan het juiste pand. Met meer dan 20 zijn ze intussen, een boeiende mix tussen jonge en ervaren Bricxers, die zich stuk voor stuk smijten om de juiste koper te vinden voor elk pand. Niet voor niets stellen wij hen voor als home ambassadors.

ontdek ons volledig team
ONZE KANTOREN

ready for the future

Met een thuisbasis in Roeselare en Brugge zijn wij intussen een gevestigde waarde in West- en Oost-Vlaanderen. Onze gevels springen in het oog en zorgen voor een grote herkenbaarheid. We staan niet stil en dat merk je aan alles wat we doen. Van de opening van nieuwe kantoren tot het aanboren van nieuwe steden, Bricx is klaar voor de toekomst.

neem contact op