home ambassador: Maxim & Michael

“Start 2 Finish is een mooi concept. Bedankt Michael en Maxim voor de vlotte samenwerking. Experts in jullie vak!”

home ambassador: Natalie

“Wij hebben een heel goede ervaring met Bricx. Natalie R. heeft ons op een professionele manier begeleid bij de aankoop/verkoop. Het is echt een aanrader!”

home ambassador: Mathias

“Zeer tevreden over de aanpak van Mathias. Vrijblijvende juiste schatting gekregen zonder verdere verplichtingen. Uiteindelijk een succesvolle verkoop en tevreden klanten!”

home ambassador: Maxim & Philip

“TOP kantoor! Dankzij Start 2 Finish was onze woning al verkocht op de startdag! Bedankt Maxim & Philip!”

home ambassador: Emiel & Louis

“Via deze weg willen we onze dankbaarheid overbrengen om ons huis zo vlot en snel te verkopen. Toen de foto’s van ons huis online gingen dacht ik wauw, die luchtfoto’s … Jullie weten van aanpakken. Na drie weken was ons huis al verkocht. Ik kan dus alleen maar positief zijn over jullie manier van werken en het geheel eigenlijk. Dank je wel.”

home ambassador: Alexander

“Aangekocht en 2x verkocht op 1 week tijd! Topservice! Grote dank aan Alexander voor vlotte communicatie!”

home ambassador: Guillaume

“Tijdens het eerste gesprek voor de verkoop van mijn woning ontstond al snel een vertrouwensband. Guillaume stak meteen zijn handen uit de mouwen en ging met zijn professionele skills aan de slag. Al snel was ik onder de indruk van zijn aanpak! De foto’s, de advertentie online, de reels die ze maakten … Na een dag liepen de afspraken zo vlot binnen dat de agenda voor de eerste bezoekdag direct een schot in de roos was! De bezoekdag verliep vlot en zeer professioneel waardoor de woning meteen was verkocht.”

home ambassador: Louis

“Na eerst gebruik te maken van een andere makelaar zonder resultaat, werd bij Bricx onze woning verkocht binnen de 3 weken. Verder was de koper zeer tevreden van Louis die zonder aandringen, heel professioneel onze woning heeft gepresenteerd. Bedankt Louis!”

home ambassador: Kristof

“Ons huis was verkocht in 1-2-3. Na de schatting en het bepalen van de vraagprijs stond na 3 dagen alles online. Ze regelden de foto’s, alle nodige attesten en gaven tips voor het huis aantrekkelijk te maken. Alle bezoeken werden uitgevoerd door Kristof en Philippe. Na ieder bezoek kreeg ik een telefoontje hoe het was verlopen. Na 3 weken was het huis verkocht. Proficiat aan het Bricx-team.”

home ambassador: Jens

“Wij hebben een super ervaring achter de rug met Bricx Vastgoed! Alles is heel vlot verlopen! Snelle service, goeie communicatie, vlotte bereikbaarheid. Wanneer wij een vraag hadden, heeft Jens deze heel goed uitgelegd. Voor alles werd de tijd genomen. Klant = koning. Top!”