PASTORIJWONING HBH26

€296.500
Albert Claudestraat 15, 8830 Hooglede
Ref. BR/PR 26 052024

Bebouwing

Bouwjaar
2024
Opp perceel
225m2
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
4
Algemeen

Op de grens van Roeselare met Hooglede vind je deze nieuwe gezellige woonbuurt aan de Honzebrouckstraat. Wij bouwen er 45 woningen in diverse stijlen en groottes. De meeste woningen zijn nu reeds bewoond.

Deze nog te bouwen woning op lot 26 is een klassieke pastoriestijl met twee verdiepingen en een schilddak. De gevel is in een rood genuanceerde getrommelde gevelsteen, het dak in zwart golvende dakpannen en het schrijnwerk is grijs getint PVC.
Het perceel zelf is 225 m², de woning heeft een bruto oppervlakte van 130 m², exclusief carport. De achterliggende tuin bedraagt een kleine 100 m².

Het gelijkvloers bestaat uit een inkom met gastentoilet, een ruime leefruimte met aanpalende ingerichte keuken en een ruime aparte berging. Het verdiep telt 4 slaapkamers en een badkamer. De zolder is bereikbaar via een trapluik. De afwerking van het interieur kunt u als nieuwe bewoner zelf bepalen naar eigen smaak en keuze.

Alle oppervlaktes zijn bruto, de tekeningen en plannen zijn louter informatief. Alle prijzen zijn steeds exclusief Btw en aankoopkosten, wij maken graag een totaal overzicht voor u zodat u correct geïnformeerd bent over de totale kostprijs van uw nieuwe woning.

Details

Bebouwing

Bouwjaar
2024
Opp perceel
225m2
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
4
Beschikbaar vanaf
Bij oplevering
EPC Index
40.00kWh / (m2jaar)

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning
ja
Rechterlijke beslissing
In aanvraag
Voorkooprecht
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Stedenbouwkundige bestemming
Woon­gebied
Overstromingskans perceel (P-score)
A
Overstromingskans gebouw (G-score)
A

Comfort

Tuin
Ja
Terug naar overzicht

Voel je de aantrekkingskracht?

Laat je gegevens achter en wij nemen graag contact met je op voor een afspraak.

En wat met je eigen woning?
Verkopen?

© 2024 Bricx
design newdays - development kubrick
Bricx maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.
gratis schatting