maak een afspraak met jouw home ambassador

afspraak maken
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
terug naar overzicht

Le Hibou - Exclusief nieuwbouwproject in opgewaardeerd historisch kader

€ 511.000
Steenkaai 0, 8000 Brugge

Steenkaai 0, 8000 Brugge

locatie Ref. BBP4079
Plan je bezoek
Gelegen langs de Steenkaai ­- op de site van de voormalige pottenbakkerij Le Hibou-Den Uil - wordt een knap nieuwbouwproject gerealiseerd bestaande uit 6 luxe appartementen, 4 unieke woningen en een ondergronds parkeercomplex. Bultynck Kindt architecten zorgde voor het ontwerp. Een eigentijds ontwerp met respect voor de geschiedenis, maar met het oog op de toekomst.

Residentie Le Hibou kenmerkt zich door een strakke architectuur gecombineerd met een uiterst kwalitatieve afwerking op maat en dit alles op een absolute toplocatie! Het centrum van Brugge, diverse handelszaken, openbaar vervoer, winkelcomplex V-market … bevinden zich op wandelafstand. Het gaat om exclusieve 1 of 2 slaapkamer appartementen die allemaal uitkijken op het water. Stuk voor stuk pareltjes met zongerichte terrassen en een optimaal wooncomfort.

De vier woningen worden opgetrokken in een opgewaardeerd historisch kader met een oase aan licht, ruimte en groen. Alle woningen krijgen een eigen authentiek karakter met een moderne touch en afwerking met uitsluitend hoogwaardige en duurzame materialen. De huizen beschikken over 3 slaapkamers en elk een privé tuin met achterliggende gemeenschappelijke groenzone. De locatie en het respect voor de authenticiteit maken van deze woningen echt een unieke opportuniteit!

Maak vandaag nog kennis met dit uitzonderlijk project gelegen op een historische site. Contacteer ons vrijblijvend voor plannen, het lastenboek en meer info. Mail naar info@bricx.be of bel 050 81 67 67.
COMFORT
financiële info
  • Prijs € 511.000
officieel
  • EPC waarde 0.00 kWh/m2
  • Verkavelingsvergunning ja
  • Meest recente bestemming woongebied
  • Verkavelingsvergunning gekregen ja
  • Overstromingsgevoelig  niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
  • Overstromingsgebied  niet gelegen in afgebakend overstromingsgebied of oeverzone
  • Beschermd erfgoed Geïnventariseerd erfgoed

deel dit pand

This will close in 0 seconds