• Bouwjaar 2024

maak een afspraak met jouw home ambassador

afspraak maken
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
terug naar overzicht
€ 700.000
Industriepark 30, 2220 Heist-op-den-Berg

Industriepark 30, 2220 Heist-op-den-Berg

locatie Ref. BR/BVdM/TK/1809
Plan je bezoek

🏭 Welkom bij KMO-park Langveld - dé bestemming voor bedrijven die streven naar een modern en kwalitatief onderkomen in Heist-Op-Den-Berg!

Ontdek de mogelijkheden van onze 26 gloednieuwe KMO-units, speciaal ontworpen om aan de behoeften van dynamische bedrijven te voldoen. Deze units worden casco opgeleverd, wat betekent dat je de vrijheid hebt om jouw ruimte naar wens in te richten en aan te passen aan de specifieke eisen van jouw bedrijfsactiviteiten.

Deze unit heeft een oppervlakte van 500 m², de kostprijs bedraagt 700.000 euro (exclusief overdrachtskosten)

Kenmerken van onze KMO-units zijn onder meer:

🔹 Nutsvoorzieningen binnengetrokken: Alle nodige nutsvoorzieningen worden binnengetrokken in de unit.

🔹 Staalstructuur met betonplint: Gebouwd met hoogwaardige materialen, bieden onze units duurzaamheid en stabiliteit voor jouw bedrijfsbehoeften op lange termijn.

🔹 Sectionaalpoort en lichtstraat: Voor gemakkelijke toegang en voldoende natuurlijk licht, zodat jouw werkomgeving comfortabel en efficiënt blijft.

🔹 Draagkracht voor zonnepanelen: Benut duurzame energieopties met het dak dat is ontworpen om de installatie van zonnepanelen te ondersteunen, waardoor je kunt bijdragen aan een groenere toekomst.

🔹 Ruime vrije hoogte: Met een indrukwekkende vrije hoogte van 6 meter, heb je alle ruimte die je nodig hebt voor diverse bedrijfsactiviteiten en opslag.

Daarnaast bieden we ook:

🅿️ Parkeermogelijkheden: Er wordt 1 parkeerplaats per 100 m² unit voorzien, zodat jouw personeel en klanten altijd gemakkelijk toegang hebben tot jouw bedrijfslocatie.

💼 Kantooropties: Er bestaat de mogelijkheid om kantoorruimte toe te voegen aan jouw unit, waardoor je jouw bedrijfsactiviteiten nog verder kunt uitbreiden en optimaliseren. Prijzen zijn op aanvraag.

🔁 Flexibiliteit: Naast verkoop bieden we ook verhuurmogelijkheden en de optie om units samen te voegen, zodat we kunnen voldoen aan de unieke behoeften van jouw bedrijf.

De prijzen zijn inclusief casco-afwerking, parking, afwerking park, nutsvoorzieningen tot in de unit en exclusief overdrachtskosten. Deze units worden onder het BTW-stelsel verkocht.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van dit bloeiende bedrijvenpark. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over beschikbaarheid en reserveer jouw plek in KMO-park Langveld!

De oplevering is onder voorbehoud en wordt voorzien in het eerste kwartaal van 2025.

Contacteer ons op Bricx Vastgoed op het nummer 0494 26 80 70 of via brent.vdm@bricx.be
COMFORT
bebouwing
  • Bouwjaar 2024
financiële info
  • Prijs € 700.000
officieel
  • EPC waarde 0.00 kWh/m2
  • Meest recente bestemming Industriegebied voor ambachtelijke bedrijven of gebieden voor kleine en middelgrote ondernemingen
  • Overstromingsgevoelig  niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
  • Overstromingsgebied  niet gelegen in afgebakend overstromingsgebied of oeverzone
  • P-score D
  • G-score D
  • Beschermd erfgoed Geen beschermd erfgoed

deel dit pand

This will close in 0 seconds